S-au amenajat 200 de locuri de parcare noi, în Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locuri de parcare
Locuri de parcare

Alte 200 de locuri de parcare stau la dispoziţia orădenilor. Acestea au fost finalizate la sfârşitul săptămânii trecute şi se găsesc în mai multe zone din oraş.

Primăria Oradea a finalizat săptămâna trecută amenajarea a încă 200 de parcări în municipiu. Astfel, s-au amenajat spaţiile de parcare de pe strada Sovata, din curtea interioară a blocurilor Q1 -Q2. Lucrările au început în luna martie şi au ca rezultat amenajarea a aproximativ 85 de locuri de parcare de domiciliu.

Zona a fost delimitată cu borduri, după care s-a turnat stratul de asfalt. Urmează ca în perioada următoare să fie  marcate şi numerotatate locurile de parcare. Valoarea estimată a lucrărilor este de aprox. 230.000 lei.

"Tot acum au fost finalizate şi  lucrările pentru siguranţa circulaţiei desfăşurate în zona rampei Podului Sovata - mal drept Crişul Repede. În total, aici s-au amenajat aproximativ 70 de parcări tip fagure, atât pe căile de acces dintre blocuri, cât şi lângă magazinul Nova Euro. Valoarea estimată a lucrărilor este de 230.000 lei", a precizat Mirela Macra, consilier ]n cadrul Biroului de Informare.

Totodată, au fost terminate şi lucrările pentru siguranţa circulaţiei din zona Splaiul Crişanei - Oneştilor. În cadrul acestor lucrări, s-au reamenajat 55 locuri de parcare, dintre care 22 sunt parcări noi. Firma executantă a lucrărilor este S.C. Selina. S.A

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite