S-a stabilit lotul care va reprezenta România la concursul balcanic de cros

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alergătorii din București și Buzău au dominat ediția din acest an a concursului național de cros organizat în Băile Felic. Medaliații vor reprezenta România la campionatul balcanic care va avea loc în primăvara acestui an.

84 atleți de la mai multe cluburi din țară au participat, ieri, la concurul național de cros din Băile Felix. Pe lângă temperaturile scăzute, sportivii au avut de îndurat un traseu dificil acoperit cu un strat de zăpadă înghețată. "Acestea sunt condițiile în care se aleargă într-un concurs de cros. 25 de arbitri au fost dispuși pe întregul traseu pentru a supraveghea competiția", a spus Iosif Korodi, inspector în cadrul Direcției de Sport Bihor.

Luptă pentru calificarea la Balcaniadă

Concursul de la Băile Felix a avut o miză destul de mare. Primii patru clasați la cele trei categorii de vârstă vor avea ocazia să reprezinte România la Balcaniadă. La categoria junioare s-au calificat Anca Bunea de la CSS Mediaș, Mădălina Florea de la CSS Sighisoara, Adelina Panaet de la LPS Buzău și Cristina Negru de la CSM Onești. La masculin s-au calificat Claudiu Cimpoieru de la CSS Ilfov, Răzvan Pop de la LPS Avram Iancu Zalău, Nicolae Soare de la LPS Buzău și Ionuț Lica de la CSS Bârlad. La categoria tineret feminin s-au impus Roxana Birca de la CSA Steaua, Cristiana Flumuz de la CSM Buzău, Liliana Danci de la CSS Caraș Severin și Cristina Vasiloiu de la CSM Pitești. În concursul masculin s-au detașat învingători Adrian Trifan de la CSM Bistrița, Alexandru Ghinea de la CSU Reșița, Lucian Chescher de la CSM Reșița și Sorin Minerean de la CSM Arad. Competiția a fost strânsă la categoria seniori. La feminin s-au calificat Mihaela Loghin de la CSM Sfântu Gheorghe, Andrea Barna de la Mica Roma Blaj, Viorica Hasna de la CSM Suceava și Marcela Iancu de la CSM Buzău, iar la masculin Marius Ionescu  de la CSM Craiova, Gulyas Raymond de la CSM Arad, Constantin Ifrim de la CS Știința Bacău și Hristea Petrea de la CSM Onești.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite