S-a prelungit termenul de plată la impozitele locale cu reducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria a prelungit, până pe 2 aprilie,  termenul pentru orădenii care vor să-şi achite integral impozitul pe proprietate pentru a beneficia de o reducere de 8%.

Luni, 2 aprilie, Direcţia Economică va sta la dispoziţia contribuabililor cu program prelungit, până la ora 18.30 existând posibilitatea de a plăti taxele şi impozitele locale la ghişeele nr. 21-27 din incinta Centrului pentru Relaţii cu Publicul.

"Având în vedere faptul că data limită a plăţii impozitelor şi taxelor locale este 31 martie 2012, zi nelucrătoare, Direcţia Economică a Primăriei Oradea anunţă contribuabilii că, se prelungeşte termenul limită a plăţii până în data de 2 aprilie, inclusive", a precizat Mirela Macra, consilier în cadrul Biroului de Comunicare .  

Orădenii care își plătesc impozitele până luni, inclusive, vor benefica de o reducere de 8%, respectiv 5% pentru persoanele juridice. "Contribuabilii îşi pot achita impozitele şi taxele locale la ghişeele din Centrul pentru relaţii cu publicul, ghişeele nr. 21 - 27, prin unităţile Direcţiei de Poştă, prin unităţile C.E.C. sau utilizând serviciul de plată online de pe site-ul municipalităţii www.oradea.ro , secţiunea Plăţi Online sau  www.ghiseul.ro", a mai precizat Mirela Macra.

Serviciul de plată online permite accesul pe baza codului numeric personal pentru persoanele fizice sau a parolei de acces atribuite, respectiv a codului fiscal pentru persoane juridice, pentru vizualizarea sumelor datorate de şi plata acestora, fără comision.

Citiţi şi:
Sute de botoşăneni săraci ar putea fi scutiţi de la plata impozitelor

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite