Un bihorean a condus fără permis și a fost prins de polițiștii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Agenții Sectorului Poliției de Frontieră Diosig l-au prins pe un bărbat de 61 de ani din Bihor, conducând fără permis. Bărbatul a fost depistat în timpul unei acțiuni, desfășurată de Poliția de Frontieră, al cărei scop era depistarea autoturismelor furate.

Ioan A. era la volanul unui Daihatsu, când a fost oprit în trafic de către polițiștii de frontieră. „La controlul documentelor politiştii de frontieră bihoreni au constatat ca numerele autoturismului erau provizorii şi că aceastea expirasera în urma cu trei luni fapt pentru care conducătorul auto a fost condus la sediul sectorului pentru verificări‟, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliției de Frontieră Bihor, Dan Lazăr.

După ce l-au ridicat pe bihorean, agenții și-au dat seama că acesta conducea o mașină cu numere expirate și nici măcar nu avea permis de conducere. Bihoreanul are acum pe numele lui un dosar pentru săvârșirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o personă care nu posedă permis de conducere.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite