S-a stabilit compania care va executa lucrările de extindere a imobilului Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Licitația pentru execuția lucrărilor de extindere a clădiri Primăriei a fost atribuită firmei ABED NEGO COM. Valoarea lucrării este estimată la peste un milion de lei. Firma a fost aleasă după criteriul celui mai bun preț.

Licitația publică a demarat în luna martie a acestui an și s-a încheiat prin atribuirea lucrărilor către firma ABED NEGO COM. Firma se va ocupa de extinderea clădirii Primăriei, dacă celelalte companii participante nu vor face contestație.

Conform proiectului, curtea interioară a instituției va fi acoperită și se va crea o sală cu ghișee de lucru pentru public. Sala destinată relațiilor cu publicul va fi dotată cu 44 de ghișee. De asemenea, la suboslul sălii destinate publicului va fi amenajat un bufet și grupuri sanitare pentru orădenii care trec pragul instituției.

Licitația a fost adjudecată la valoarea de 1.299.911 lei fără TVA, în condițiile în care valoarea estimată a lucrării era de 2.736.675 de lei.  „Faţă de valoarea estimată, licitaţia a fost adjudecată la jumătate de preţ. Dacă nu se vor depune contestaţii, se va încheia contractul de execuţie, iar lucrările vor începe luna următoare", a spus primarul Ilie Bolojan.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite