S-a dat startul înscrierilor la studiile de masterat, la Universitatea din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 3.100 de locuri, bugetate şi cu taxă, sunt disponibile la Universitatea din Oradea, după ce Ministerul Educaţiei a publicat, ieri, ordinul prin care le dă universităţilor dreptul să organizeze concursul de admitere în sesiunea septembrie 2011.

Candidaţii interesaţi îşi pot depune dosarele pentru concursul de admitere pentru ciclul de studii universitare de masterat începând de astăzi, până la data de 15 septembrie. Înscrierile se fac la secretariatele facultăţilor. În funcţie de data la care Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului va trimite numărul de locuri bugetate pentru masterat este posibil ca perioada de înscrieri să se prelungească.

Taxe

Programele de masterat pentru care se organizează admitere, numărul total de locuri (bugetate şi cu taxă), criteriile de admitere, taxa de şcolarizare şi numărul de credite sunt cuprinse în Ghidul Admiterii - Masterat 2011 - Septembrie, care a fost postat pe pagina www.uoradea.ro, la butonul Admitere 2011. „Numărul total de programe de masterat acreditate la Universitatea din Oradea şi pentru care organizăm admitere este de 86 oferind un total de 3133 locuri, bugetate şi cu taxă", a spus Olimpia Popoviciu, purtător de cuvânt la Universitatea din Oradea. Înscrierea la masterat costă 150 lei, taxa pentru contestaţii este de 150 lei, iar cea de înmatriculare este 80 lei.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite