S-a fluidizat traficul din zona Decebal și Tudor Vladimirescu din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Oradea a finalizat, la începutul acestui luni, străpungerea străzii Brâncoveanu până în strada Oneştilor şi amenajarea ca giraţie provizorie a intersecţiei Oneştilor - Cazaban -strada Constantin Brâncoveanu. Lucrările au fost executate de firma Selina, în baza contractului de întreţinere şi reparaţii străzi.

S-a finalizat amenajarea intersecţiei Cazaban - Oneştilor - Brâncoveanu şi străpungerea străzii Brâncoveanu. Primăria Oradea a considerat că amenajarea acestei intersecții va fluidiza traficul pe mai multe artere. Valoarea lucrărilor de străpungere a străzii Constantin Brâncoveanu  a fost de 275.000 lei, iar a lucrărilor de amenajare a giraţiei de 150.000 lei.

Borduri de cauciuc

„În cursul acestei săptămâni, elementele de montaj ale giraţiei vor fi înlocuite cu borduri de cauciuc, care prezintă avantajul că nu mai necesită spargerea carosabilului", informează printr-un comunicat biroul de presă al Primăriei Oradea. „Având în vedere că străzile Oneştilor şi Cazaban sunt printre cele mai importante artere de circulaţie din zona Ioşia Nord (strada Oneştilor face legătura între cartierul Ioşia şi cartierul Ioşia Nord, iar pe viitorul pod va asigura legătura rutieră cu strada Sovata; strada Cazaban asigură legătura cu drumul de centură), amenajarea acestei intersecţii a reprezentat o necesitate, măsura ducând la fluidizarea traficului", se mai arată în comunicat.

 Primăria Oradea a ţinut cont că strada Constantin Brâncoveanu era o strada înfundată şi a realizat străpungerea acestei străzi până în strada Oneştilor. Acest lucru a dus  la decongestionarea traficului din zona Decebal şi Tudor Vladimirescu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite