Romanul "Steaua Sudului" de Jules Verne a avut mare trecere la orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Steaua Sudului“ de Jules Verne
„Steaua Sudului“ de Jules Verne

Romanul „Steaua Sudului“ de Jules Verne este distribuit împreună cu „Adevărul“, la preţul de 10,99 lei. În 1884, apărea la Paris un roman în care ingeniosul scriitor Jules Verne (1828-1905) continua să exploreze ţinuturi departe de Occident.

Orădenii au trecut de dimineață pe la chioșcurile de ziare pentru a cumpăra ziarul Adevărul care astăzi se distribuie împreună cu volumul patru din colectia Jules Verne - "Steaua Sudului". "Foarte mulți au cerut ziarul cu cartea astăzi. Nu ne-au ajuns exemplarele primite pentru toți cei care au vrut să-l cumpere", a declarat chioșcarul Eva Kun, de la un chioșc de ziare situat lângă Vulturul Negru. Vânzătoarea spune că a avut mai mulți clienți acum când cartea se vinde cu 10,99 lei decât atunci câns s-a dat gratuit cu ziarul Adevărul. "Mulți au spus că aveau primele volume sau oamenii au crezut ca dacă e gratuit nici nu are rost să-l caute pentru că va trece repede și au sperat că după ce va fi pe bani vor fi mai puțini clienți și vor reuși să-l prindă. Însă și acum sunt foarte mulți care caută cărțile", a mai spus chioșcarul.

"De dimineață de la cinci am început să caut ziarul cu Jules Verne la chioșcuri și abia la șapte jumate am ajuns la un chioșc care mai avea o singură bucată. O parte din colecție o am din copilărie, dar volumul de azi îmi lipsea și am dorit foarte mult să-l cumpăr", a declarat orădeanul Cristian Sabău.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite