Oradea: Club Skal România se extinde la Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Club Skal România se extinde la Oradea
Oradea: Club Skal România se extinde la Oradea

Skal România, o organizație care reunește toate sectoarele din industria hotelieră, se va extinde și la Oradea, prin intermediul grupului Continental Hotels.

Clubul reunește hoteluri, tour Operatori, transportatori, organizatori evenimente precum și alte servicii conexe din domeniul ospitalității. În prezent, clubul numără 76 de membri, 14 dintre aceștia fiind membri fondatori. În cei 10 ani de activitate, membrii organizației s-au străduit să contribuie la dezvoltarea sectorului profesional cu asistență acordată întregii comunități.

Clubul a sprijinit fundația « For God’s Children » în strângerea de fonduri pentru copii suferinzi de leucemie, printr-o campanie finalizată la 9 noiembrie 2007, o data cu organizarea la hotel JW Marriott Grand Hotel, sub patronajul Excelentei Sale Dr. Martin Eichtinger – Ambasadorul Republicii Austria în România - a unei expoziții de pictură a copiilor atinși de leucemie și lansarea cărții  - «Speranța ilustrată» – carte care adună în paginile ei cele mai frumoase și sugestive fotografii și poeme realizate de copii suferinzi de leucemie internați la Spitalul Clinic Fundeni, ambele evenimente fiind urmate de o licitație pentru tablourile expuse, în scopul strângerii de fonduri suplimentare.

La Palatul Știrbei, la reuniunea aniversară din data de 17 octombrie 2009, clubul a inițiat o nouă acțiune caritabilă, membrii clubului participând la o tombolă cu scopul strângerii de fonduri pentru ajutorarea copiilor fără părinți. Clubul sprijină și studenții eminenți din branșa turismului, prin trimiterea lor la diferite traininguri. Primul grup de studenți a beneficiat de un stagiu în Canada. Skal este abrevierea a 4 cuvinte scandinave: Sundheit (sănătate), Karlek (prietenie/dragoste), Alder (viță Lungă), Lyka (fericire)

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite