Oradea: Parcări de-a lungul centurii, în Rogerius

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Parcări de-a lungul centurii, în Rogerius
Oradea: Parcări de-a lungul centurii, în Rogerius

Primăria Oradea amenajează câteva sute de locuri de parcare pentru locuitorii din cartierul Rogerius, care stau în apropiere de șoseaua de centură.

Pe strada Ovid Densuşianu, între străzile Cazaban şi Meşteşugarilor, primăria face o parcare de 46 de locuri care va deservi asociaţia de proprietari din zonă. „Lucrările la canalizare şi la platforma de bază s-au terminat, urmând ca de mâine să înceapă asfaltarea propriu-zisă. După finalizarea acesteia vom începe lucrările şi la parcarea de la Grupul Şcolar Transilvania, pentru locuitorii de la blocurile din zonă”, a declarat primarul Ilie Bolojan.

Parcări între Podul CFR și Ștefan cel Mare

Pe lângă lucrările la şoseaua de centură, care se realizează în cadrul investiţiei finanţate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, Primăria Oradea va mai amenaja  câteva sute de locuri de parcare de-a lungul centurii, între Podul CFR și B-dul Ştefan cel Mare. Biserica Baptistă Rogerius a donat o bucată de teren tot pentru o parcare. După finalizarea investiţiei la drumul de centură se vor avea în vedere amenajarea spaţiilor verzi, plantări de arbori şi realizarea unor adăposturi pentru câini. Lucrările sunt realizate de firma Selina, în urma unei licitații.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite