Oradea: Fără căldură și apă caldă, în Rogerius

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Fără căldură și apă caldă, în Rogerius
Oradea: Fără căldură și apă caldă, în Rogerius

Orădenii care locuiesc în perimetrul format din străzile Italiană, Aleea Rogerius, Coposu, Lacul Roșu, Cantacuzino, Arenei, Ștefan cel Mare și Podului, nu vor avea miercuri apă caldă sau caldură.

Eustafie Ilisei, purtător de cuvânt la Electrocentrale Oradea a anunțat că întreruperea furnizării apei calde și a agentului termic pentru încălzire va fi produsă de la orele 8.00, afectând punctele termice 105, 110-118, 120, 121, 124, 131, 221, 222 precum şi punctele punctele termice individuale racordate direct la Magistrala de termoficare numărul 3. Motivul întreruperii îl reprezintă anumite lucrări de reparații. „Revenirea se va face în cursul serii, după terminarea lucrărilor”, a spus Eustafie Ilisei.

Racordați la o nouă rețea
Joi și vineri alți orădeni vor fi lipsiți de apă caldă de consum, precum și de energie termică. Este vorba despre locatarii blocurilor X3, din cadrul Asociaţiei de Proprietari Grădinarilor nr. 68, şi  X7 și X8, din cadrul Asociaţiei de Proprietari Grădinarilor nr. 66. „Oprirea este necesară pentru efectuarea lucrărilor de racordare la reţeaua nouă de distribuţie”, explică Eustafie Ilisei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite