Rezultate Bacalaureat 2012 Bihor. Vezi aici notele obţinute după contestaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezultatele examenului de Bac sunt extrem de slabe
Rezultatele examenului de Bac sunt extrem de slabe

Cei aproape 500 de elevi bihoreni care au contestat notele obţinute la examenul de Bacalaureat, sesiunea din toamnă, vor afla, astăzi, rezultatele finale.

Elevii nemulţumiţi de notele obţinute la examenul de Bacalaureat au depus contestaţii.  Vezi aici  notele finale ale examenului de Bacalaureat 2012, sesiunea de toamnă.

La nivelul judeţului Bihor s-au înregistrat 477 astfel de contestaţii, cele mai multe, 162, fiind înregistrate la Limba şi Literatura Română, în timp ce la materii precum Chimia, Economia sau Fizica s-a înregistrat o singură contestaţie. Emoţiile iau  sfârşit, astăzi pentru elevii care au contestat notele obţinute la examenul de Bacalaureat.

Ei pot primi în plus sau în minus minimum 50 de sutimi pentru a fi luate în considerare şi maximum 1,5 puncte pentru a nu fi nevoie de o a treia comisie care să recorecteze lucrarea. De asemenea, există riscul ca o a doua corectare să ducă la micşorarea notei.

Rata de promovabilitate a  Bacalaureatului de toamnă, în judeţul Bihor, este de 32.26%, din cei 2.446 de candidaţi, 789 au reuşit să promoveze examenul.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite