Aproximativ 300 de orădeni revoltați au înfruntat din nou frigul, protestând în centrul orașului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă e ora 18.00, e timpul pentru protest. Acesta pare să fie „ideologia" orădenilor care s-au adunat în această seară, lângă statuia lui Mihai Viteazul din Piața Unirii, pentru a scanda mesaje împotriva clasei politice românești. Acesta este al treilea protest de amploare din Oradea, dar participanții promit că nu va fi ultimul, declarându-se hotărâți să protesteze în fiecare zi, până la căderea Guvernului.

Puțini, raportat la numărul locuitorilor din Oradea, dar perseverenți, aproximativ 300 de protestatari orădeni și-au vărsat și în această seară nemulțumirile legate de tot ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani în România. Unii și-au amintit de „realizările" fostului primar PDL Petru Filip, iar alții și-au exprimat convingerea că de vină pentru criza socială și economică din România ar fi Uniunea Europeană.

Ascultați de prefect

Dacă, marți seară, protestatarii nu au reușit să discute cu prefectul Gavrilă Ghilea, astăzi o delegație a orădenilor revoltați a fost primită și ascultată de către reprezentantul Guvernului României în teritoriu. Acest lucru nu va pune însă capăt protestelor, orădenii nemulțumiți fiind așteptați și mâine, în număr cât mai mare, în același loc și la aceeași oră, pentru a-și câștiga dreptul la o viață mai bună.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite