Revelionul le-a adus taximetriștilor din Oradea profit dublu față de restul zilelor din an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taximetriștii orădeni au făcut profit de Revelion
Taximetriștii orădeni au făcut profit de Revelion

Reprezentanţii firmelor de taximetrie din Oradea spun că Revelionul le-au adus şoferilor încasări duble faţă de o zi obişnuită. Deşi tarifele nu s-au modificat, dispecerii au preluat sute de comenzi în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie.

"De trei ani nu se mai circulă decât cu tarif normal chiar şi în perioada sărbătorilor. Pot să vă spun cu certitudine că în noaptea de Revelion, am preluat sute de comenzi. Şoferii noştri au avut mult de lucru", ne-a declarat unul dintre dispecerii firmei de taximetrie City.

Tariful normal de Revelion

În noaptea de Anul Nou, taximetriştii orădeni au aplicat acelaşi tarif ca în timpul anului - 1,7 lei pe kilometru. În 31 decembrie, 1 şi 2 ianuarie s-a circulat cu 1,5 lei/km, acelaşi tarif practicat pentru cursele de zi în anul 2009. "Am avut foarte multe curse, în special în noaptea de Revelion. Clienţii au putut să sărbătorească în voie, fără să îşi facă griji că trebuie să se urce la volan. Soluţia pentru noaptea de Revelion am fost noi, taximetriştii. La fel s-a întâmplat şi în prima zi din 2010. Comenzile au fost duble faţă de o zi obişnuită, în jur de 35", ne-a spus Marius, taximetrist

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite