Revelionul 2010 organizat de municipalitate în Piața Unirii costă 60.000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care se vor afla la miezul nopții în centrul orașului vor petrece cu Vivere, Boom Box, De La Vegas și Roxy (ex-Heaven). În plus, pe scena instalată în parcarea din Piața Unirii se vor afla dansatori, dar și DJ Chrom.

Focuri de artificii, dans și muzică - toate acestea se găsesc în meniul de Revelion propus de municipalitate orădenilor care vor alege să petreacă în Piața Unirii. Și în an de criză, toate sunt gratis. Începând cu ora 21.00, pe scena din centrul orașului vor concerta grupul Vivere, Boom Box, De La Vegas, Roxy (ex-Heaven) și Dj Chrom. "Pentru Revelionul 2010, municipalitatea a alocat 60.000 lei. Focurile de artificii de la miezul nopții au costat 3.000 euro și se anunță spectaculoase. Timp de zece minute, orădenii vor putea urmări un adevărat spectacol de lumini", a spus Flavius Bunoiu, organizator.

Nicio restricție de circulație

Contrar obiceiului, la miezul nopții traficul în centrul Oradei nu va fi deviat pe nicio arteră secundară. "Ne așteptăm la aproximativ 3.000 de persoane care vor petrece în central orașului. Majoritatea dorește să urmărească artificiile de la miezul nopții", a precizat Flavius Bunoiu, care a adăugat că imediat ce petrecerea va lua sfârșit, angajații RER Ecologic vor demara activitățile de salubrizare în centrul orașului. "Au fost anunțați din timp, în urmă cu două săptămâni, de programul organizat de municipalitate în noaptea de Anul Nou", a spus organizatorul evenimentelor.

CITEŞTE ŞI:

Petrecere pe gheaţă în noaptea dintre ani

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite