Reținuți de polițiștii bihoreni pentru braconaj în zona Săcuieni după ce au tras cu arma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbați din zona localității bihorene Săcuieni au fost reținuți de polițiști pentru că sunt suspecți de braconaj cinegetic după ce asupra unuia a fost găsită o de vânătoare.

Cei trei bărbați au intrat în atenția poliției după ce în jurul orei 21.00, în zona pădurii Pucioasa din Săcuieni, unul dintre ei a executat un foc de armă. Cei trei au fost identificați de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Bihor. La apariţia poliţiştilor, suspecţii au fugit cu o căruţă, iar pentru prinderea acestora unul dintre poliţişti a efectuat somaţiile legale şi a executat, cu pistolul din dotare, un foc de armă în plan vertical.

Astfel, poliţiştii i-au prins pe K.I., de 24 de ani şi G.A., de 20 de ani, ambii din Cubulcut, iar la scurt timp a fost depistat şi D.G., de 61 de ani, tot din Cubulcut, posesor legal de armă de vânătoare, care reuşise să fugă iniţial. Acesta a fost depistat în momentul în care tocmai încerca să intre în casă, având arma de vânătoare asupra sa. Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj cinegetic şi uz de arma letală fără drept.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite