Oradea: Reparațiile amânate vor fi efectuate luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Reparațiile amânate vor fi efectuate luni
Oradea: Reparațiile amânate vor fi efectuate luni

Orădenii care locuiesc în zona străzilor Decebal, Simion Bărnuțiu, Calea Aradului, Cuza Vodă și Armatei Române nu vor avea luni apă caldă sau încălzire.  

Motivul este o lucrare care a fost amânată de mai multe ori. „Au intervenit alte probleme, aceasta nefiind chiar așa de urgentă, fiind vorba doar de înlocuirea unor robineţi”, explică Eustafie Ilisei, purtătorul de cuvânt la Electrocentrale Oradea.

Doar o zi
Luni de la orele 9.00 se va întrerupe livrarea apei calde de la punctele termice 521- 523 şi 902 pentru efectuarea  reparaţiilor necesare, la Magistrala de termoficare nr. 2. Vor fi afectaţi consumatorii aflaţi în zona străzilor Decebal(parţial, de la intersecţia cu str. T. Vladimirescu spre Grădina zoologică), Simion Bărnuţiu, Xenopol, H. Coandă, Calea Aradului(parţial, de la intersecţia cu bulevardul Decebal spre Poligrafie), Cuza Vodă (capătul dinspre Decebal), Parcul Bălcescu, Sucevei, Armatei Române şi adiacente acestora. Totodată se va întrerupe şi livrarea agentului termic primar la consumatorii racordaţi direct la reţeaua de transport ce urmează a fi oprită.„Revenirea se va face în cursul serii de 26 octombrie, după terminarea lucrărilor. Ne cerem scuze consumatorilor afectaţi de această întrerupere”, mai spune Eustafie Ilisei.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite