Record negativ: Numai 80 de locuri de muncă vacante pentru şomerii din Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luna februarie vine cu veşti proaste pentru orădenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Persoanele cu studii superioare au la dispoziţie numai cinci locuri de muncă, în timp ce absolvenţii de studii medii pot aplica pentru unul dintre cele 40 de job-uri declarate vacante la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor.

Şomerii bihoreni sau persoanele care sperau să îşi găsească un loc de muncă mai bine plătit în luna februarie mai au de aşteptat. Potrivit informaţiilor transmise de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor, săptămâna aceasta, absolvenţii de facultate au la dispoziţie cinci locuri de muncă, de inginer mecanic, inginer electromecanic, programator şi terapeut (două posturi).

Meseria, brăţară de aur

Mai norocoşi se dovedesc a fi, în continuare, absolvenţii de studii medii, pentru aceştia fiind declarate vacante 40 de locuri de muncă. Se caută: contabil, tehnician reclame, vânzător, lucrător comercial, casier, zidar, fierar betonist, dulgher, forjor, matriţer, lăcătuş mecanic, electrician electromecanic, electrician întreţinere, automatist, finisor, croitor încălţăminte, stivuitorist şi şofer. Muncitorii necalificaţi au la dispoziţie 20 de locuri de muncă, în curăţenie, construcţii, pază. La Aleşd,  se caută muncitori necalificaţi pentru industria confecţiilor, iar la Beiuş, sunt scoase la concurs zece locuri pentru muncitori necalificaţi cablaje.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite