Oradea: Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CS Gym Oradea organizează sâmbătă, de la ora 14.00, tir cu arcul tradițional, în Cetatea Oradei.

Cupa Toamnei orădene la Streetball și cross
Astăzi, de la ora 14.00 se dă startul în Cupa Toamnei Orădene la Streetball. „Ne așteptăm la 60-70 de echipe. Se va juca la patru panouri, pe Aleea Ștrandului”, a spus Mirela Casetti, inspector de specialitate în cadrul Direcției de Sport Bihor. Echipele vor fi împărțite pe categorii de vârstă, feminin ( clasele V-VI, VII-VIII, IX-XII ) și  masculin ( clasele V-VI, VII-VIII, IX-X, XI-XII ). Fiecare școală poate înscrie în competiție maximum două echipe la fiecare categorie de vârstă. Sâmbătă de la ora 11.00, se dă startul la cross. Locul de desfășurare al competițiilor este Parcul I.C. Brătianu.

Concurs de tir cu arcul tradițional în cetate
Arcași din tot județul vor participa la concursul de tir cu arcul, organizat de CS Gym Oradea, în cetate, sâmbătă de la ora 14.00. Arcașii se vor întrece în trei probe, toate eliminatorii: proba de punctaj, proba de viteză și cea de distanță. Concurenții vor purta haine tradiționale mongole, maghiare, hune și scoțiene. 

Culturiștii se întrec pentru Trofeul Hercule
Toamna Orădeană aduce în municipiul de pe Crișul Repede cel mai longeviv concurs de culturism din România. Concursul se va desfășura sâmbătă și duminică la Casa de Cultură a Sindicatelor, vineri fiind programat cântarul oficial. “Peste 50 de sportivi din Ungaria, Slovacia, Serbia, Italia, Grecia și România vor participa”, a spus Papik Jozsef, organizator. Concursul se va desfășura la 8 categorii: 65, 70, 75, 80, 85, +90 kg, feminine open și masters open. Pentru că este înscris în calendarul Toamnei Orădene, organizatorii nu percep taxă de intrare pentru public. Concursul începe sâmbătă la 17.00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite