Războiul mall-urilor, câştigul orădenilor amatori de distracţie, promoţii şi reduceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primii 100 de participanţi vor primi vouchere pentru cinema, bowling şi playground
Primii 100 de participanţi vor primi vouchere pentru cinema, bowling şi playground

Loredana şi Smiley vor cânta în acest weekend la Oradea Shopping City, iar Eduard Maya îşi va susţine primul concert din România, la Lotus Center. Bianca Drăguşanu va prezenta modă într-un mall, în timp ce Cătălin Botezatu îşi va prezenta cele mai noi colecţii, în altul. Reduceri de 50% la articole de toamnă şi preţuri promoţionale la bowling şi biliard. Acestea sunt armele cu care luptă centrele comerciale pentru a dev

Vineri se deschide cel mai mare centru de divertisment din oraş, Oradea Shopping City (OSC), ocazie cu care orădenilor li s-au pregătit concerte de zile mari, cu doi dintre cei mai în vogă artişti ai momentului în România. Este vorba despre Smiley, care va urca pe scena OSC vineri, de la orele 19.00, şi Loredana, care va susţine un recital aparte, sâmbătă, de la orele 19.00. Pentru a se asigura că Lotus Center, primul mall orădean, nu va rămâne fără clienţi în weekend-ul inaugurării celui mai noi centru comercial şi de divertisment din oraş, reprezentanţii acestuia au pregătit, la rândul lor, un concert şi reduceri la articolele vestimentare de toamnă. „Edward Maya şi Vika Jigulina, românii care au detronat-o pe Lady Gaga şi au câştigat premiile Billboard Music Awards, au ales să susţină primul lor concert în România, la Oradea", a spus Luciana Foltuţ, responsabil marketing la Lotus Center.  Cu celebra melodie „Stereo love", Edward Maya şi Vika Jigulina au făcut furori în străinătate, ajungând chiar lideri ai topurilor internaţionale, cu peste 146 de milioane de vizualizări pe YouTube. Alte hituri de-ale lor sunt „Desert Rain" sau „This is my life", toate putând fi ascultate gratuit de către orădeni, vineri, de la orele 20.00, la Lotus Center. „Cu ocazia show-ului celor doi se va da startul celei de-a doua ediţii a campaniei «The Pink Days», iar în intervalul orelor 18.00 - 02.00, va avea loc «Noaptea reducerilor», magazinele oferind reduceri de până la 50 la sută, la noile colecţii de toamnă iarnă", a spus Luciana Foltuţ.

Cătălin Botezatu versus Bianca Drăguşanu

Sâmbătă, de la orele 20.00, la Lotus Center vor concerta băieţii de la Voltaj, iar Cătălin Botezatu, invitat special în cadrul evenimentului Lotus Fashion Week, îi aşteaptă pe orădeni cu un spectacol de modă sub genericul „Boxing Show by Cătălin Botezatu", de la orele 19.00. „Atacurile" din partea Lotus Center continuă şi duminică seară, când Guess Who este aşteptat să susţină un recital, de la orele 20.00. Nici Era Shopping Park, al doilea centru comercial din Oradea, deschis în 2009, nu se lasă mai prejos, în lupta pentru atragerea unui număr cât mai mare de vizitatori. „Bomba" pregătită de către responsabilii de marketing de la Era Shopping Park este nimeni alta decât fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, „burlăciţa" Bianca Drăguşanu. De la orele 17.00, aceasta va prezenta colecţia de toamnă-iarnă a magazinului Euphoria Style şi va alege câştigătoarea unei ţinute oferite de producătorul bihorean de articole vestimentare.

Alternative pentru cinematograf şi bowling

Dacă până în acest weekend singurul loc în care orădenii puteau să joace bowling a fost Lotus Center, de acum există o alternativă, la Oradea Shopping City (OSC), care şi-a propus să redefinească experienţa de divertisment din Oradea, deschizând cel mai mare centru de petrecere a timpului liber din oraş. „Zona de entertainment din OSC include un cinema 3D, piste de bowling Qubica - AMF, identice cu cele de la competiţiile internaţionale, şi zona de arcade echipată de SEGA", a spus Daniel Amzăr, persoana care se ocupă de promovarea OSC.

Cele mai noi tehnologii din ţară

Mai mult de un sfert din spaţiul comercial din OSC este destinat zonei de divertisment, adică peste 6.000 de mp, din care jumătate revin principalului punct de atracţie, cinematograful Cortina Digiplex. Acesta include 6 săli, are o capacitate de 960 de locuri și va găzdui conform estimărilor peste 250.000 de spectatori anual. Sălile beneficiază de cele mai noi tehnologii de proiecţie şi de redare audio din ţară, furnizate de Barco şi Master Image 3D, doi dintre cei mai mari producători din domeniu. OSC va face accesibilă experienţa de divertisment tuturor, toate sălile fiind dotate cu locuri speciale pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii.

Bowling şi biliard

Dacă amatorii de biliard sunt dezamăgiţi de faptul că, deşi Lotus Center a fost renovat, mesele de biliard sunt aceleaşi de câţiva ani, la OSC aceştia vor avea parte numai de noutăţi. „Cortina Bowling şi Cortina Biliard vor oferi orădenilor o experienţă autentică de bowling şi biliard. Zona de bowling este dotată cu echipamente asigurate de Qubica - AMF, lider mondial, şi va include 8 piste similare celor de la campionatele mondiale, care vor putea găzdui inclusiv competiţii sportive, în timp ce Cortina Biliard va integra 9 mese de biliard",a  spus Daniel Amzăr.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite