REZULTATE TITULARIZARE 2011 BIHOR Peste 1.600 de candidaţi vor da examen mâine, pentru 130 de locuri titularizabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuri puţine, candidaţi pe măsură, astfel ar putea fi caracterizată situaţia de la examenul de titularizare din Bihor, din acest an. Potrivit lui Nicoale Ungur, inspector şcolar general adjunct, anul acesta avem cel mai mic număr de locuri titularizabile vacante, dar şi cel mai mic număr de candidaţi.

Astăzi are loc examenul de titularizare pentru cadrele didactice. Aproximativ 1.600 de candidaţi vor concura pentru 130 de locuri titularizabile vacante. „Din păcate, avem şi discipline fără posturi titularizabile, precum engleza, mecanica, electrotehnica, muzica", a spus Nicolae Ungur, inspector şcolar general adjunct, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor.

Minimum

Nicolae Ungur a spus că este cel mai mic număr de locuri titularizabile din ultimii trei ani, dar şi de candidaţi. „Acum avem doar 1.600 de posibili candidaţi, iar în 2010 am avut 2.300 de candidaţi şi în 2009 peste 2.900 de candidaţi", a spus Nicolae Ungur, precizând că anul trecut în Bihor au fost scoase la concurs aproximativ 400 de locuri titularizabile.

Supravegheaţi video

Aspriranţii la o carieră în învăţământ vor susţine mâine examenul, asemenea absolvenţilor de licee din acest an, adică monitorizaţi cu câte două camere video, în fiecare sală. „Cei care pică vor fi fără loc de muncă. Se vor putea reorienta spre alte domenii", a spus Nicolae Ungur. Rezultatele vor fi afişate la data de 18 iulie. Contestaţiile vor putea fi depuse în zilele de 18 şi 19 iulie, urmând ca rezultatele finale să fie afişate la data de 21 iulie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite