REZULTATE BACALAUREAT 2012 BIHOR:Promovabilitate ZERO la un Grup Şcolar din Oradea. Vezi topul liceelor în funcţie de promovabilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Grupul Şcolar "Ioan Bococi" din Oradea niciun elev nu a promovat examenul de Bacalaureat, în timp ce la Liceul Tehnologic Dobreşti niciun elev nu s-a înscris la BAC. De cealaltă parte, Liceul Teologic Baptist "Emanuel" este singurul unde promovabilitatea este de sută la sută.

Potrivit inspectorului general Daniel Negrean, şeful ISJ Bihor procentul de  promovabilitate în judeţul Bihor, la examenul de Bacalaureat este de 52.25%, procent care clasează Bihorul în primele zece judeţe din ţară în ce priveşte promovabilitatea. În timp ce la Grupul Şcolar "Ioan Bococi" din Oradea nu a promovat niciun elev la Liceul Henri Coandă un singur elev a reuşit să treacă examenul de Bacalaureat, la fel ca la Grupul Şcolar Agroindustrial "Tamasi Aron" din Borş.  Niciun elev nu a obţinut media generală 10.00.

Cele mai renumite colegii sau licee din Bihor au reuşit să obţină un procent de promovabilitate destul de mare. Iată lista primelor zece în funcţie de procentul de promovabilitate:

1.    Liceul Teologic Baptis Emanuel Oradea-100%

2.    Liceul Teologic Penticostal Betel  -98.08%

3.    Colegiul Naţional Emanuil Gojdu Oradea- 96.41%

4.    Colegiul Naţional Samuil Vulcan Beiuş-93.99%

5.    Liceul Teoretic Aurel Lazăr Oradea-93.59%

6.    Colegiul Naţional Iosif Vulcan Oradea-92.5%

7.    Liceul Teoretic Bratca-90.36%

8.    Liceul Pedagocic Nicolae Bolcaş Beiuş-90.22%

9.    Colegiul Naţional Octavian Goga Marghita-89.22%

10.    Colegiul Naţional Avram Iancu Ştei-88.39%

Mai multe informaţii Aici.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite