RAPAS Oradea a încheiat anul 2009 pe profit, în ciuda crizei economice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Animalele de la ZOO au fost hrănite cu peștele confiscat de DSVSA Bihor
Animalele de la ZOO au fost hrănite cu peștele confiscat de DSVSA Bihor

Conducerea Regiei Autonome a Piețelor, de Agrement și Salubritate Oradea a anunțat ieri că anul 2009 s-a încheiat pe profit, în ciuda crizei economice. Aceștia au anunțat și că în 2012 Oradea va avea o grădină zoologică modernă.

Directorul general Romulus Cosma a punctat principalele lucrări realizate la Cimitirul Municipal, Ştrandul Municipal, Ştrandul Ioşia, în pieţele administrate de RAPAS şi la Grădina Zoologică. „Sperăm ca în primăvară să înceapă lucrările, iar în anul 2012 să avem în Oradea o grădină zoologică modernă", a declarat directorul regie despre investițiile de la Grădina Zoologică Oradea.

      În ceea ce priveşte funcţionarea Ştrandului Ioşia şi pe timpul iernii, având în vedere sesizările venite din partea pensionarilor orădeni, directorul tehnic Bimbo Szuhai, a spus: „Înţelegem doleanţele pensionarilor, însă ştrandul nu poate fi deschis în această perioadă din motive obiective. Dacă este frig afară, apa care vine de la returul blocurilor din zonă nu poate avea mai mult de 30 de grade. Totodată, ştrandul nu a fost proiectat pentru a funcţiona iarna, vestiarele nefiind încălzite, neputându-se asigura accesul la bazin. Împreună cu conducerea Primăriei vom lua toate măsurile pentru a deschide ştrandul cât mai repede posibil".

    

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite