Puştii îşi pot testa calităţile de manechin, primind ca bonus hainele prezentate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii care visează să ajungă cândva pe podiumurile internaţionale de modă au ocazia, în acest weekend, de a face primii paşi în acest sens, în cadrul unei prezentări de modă, la Era Shopping Park. În plus, dacă vor dovedi că au talent şi carismă, micuţii vor pleca acasă cu hăinuţele alese pentru prezentare.

Sâmbătă de la orele 13.00, orădenii sunt invitaţi să-şi aducă odraslele la o prezentare de modă unde vedetele vor fi chiar copiii lor. „Micuţii prezenţi în această sâmbătă la Era Park  vor putea participa la o delicioasă prezentare de moda oferită de magazinul Sprider. Aceştia îşi vor alege împreună cu părinţii ţinutele cu care vor defila pe podium şi primii trei cei mai simpatici dintre ei vor primi cadou hăinuţele alese pentru prezentare, din magazinul Sprider", a spus Ioana Ionescu, marketing manager la Era Park.

Reduceri la colecţiile noi

Cei mari nu vor fi nici ei neglijaţi. Retailerul de modă a pregătit o a doua prezentare de modă, la care vor fi prezentate noile colecţii de primăvară. Piesele vestimentare din noile colecţii vor putea fi cumpărate cu reduceri de 30 de procente, pe parcursul prezentărilor de modă, sâmbătă, până la orele 19.00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite