Oradea: Psihologia școlară, față în față cu globalizarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste două sute de psihologi din țară și din străinătate, cadre didactice sau psihologi practicieni, se întâlnesc vineri și sâmbătă, în Băile Felix. Vor discuta despre provocările meseriei de psiholog școlar, într-o lume în permanentă schimbare.

Conferința națională a psihologilor școlari se desfășoară sub genericul „Competențele Psihologului Școlar în contextul globalizării”. Evenimentul este organizat de Asociația Națională a Psihologilor Școlari, în colaborare cu Centrul de Consiliere Psihologică și Orientare în Carieră al Universității din Oradea, Catedra de Psihologie a Facultății de Științe Socio-Umane și Centrul de cercetare Fundamentală și Aplicată în domeniul Psihologie. 

Workshop-uri
Conferința, aflată la a doua ediție, începe vineri la orele 9.00, la Club Felix. În cele două zile, la Club Felix și la Hotel Termal, se va discuta despre tendințele psihologiei educației, despre provovările meseriei de psiholog școlar și multe alte aspecte. Sâmbătă va avea loc Adunarea generală a Asociației Naționale a Psihologilor Școlari precum și o masă rotundă în cadrul căreia se vor dezbate probleme deontologice în practica psihologului școlar.„De la orele 11.00 se vor desfășura workshop-uri”, spune Olimpia Popoviciu, purtător de cuvânt la Universitatea Oradea. Printre subiectele ce vor fi discutate se numără beneficiile și riscurile jocurilor video, la copii și adolescenți.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite