Programul primăriei şi al mijloacelor de transport în comun, de Sfânta Maria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care plănuiesc să folosească astăzi mijloacele de transport în comun trebuie să ştie că acestea vor circula în regim de zi nelucrătoare, cu frecvenţă redusă. De asemenea,  cei care aveau de gând să-şi rezolve astăzi problemele administrative, trebuie să-şi amâne planurile pe mâine, fiindcă astăzi la Primăria Oradea este deschis numai ghişeul de înregistrare a deceselor.

Potrivit informaţiilor transmise de către Carmen Tocuţ, purtător de cuvânt la Oradea Transport Local (OTL), mijloacele de transport în comun ale OTL  vor circula conform graficelor de zile nelucrătoare. Punctele de vânzare a tichetelor de călătorie vor fi deschise în intervalul 9.00 - 17.00, cu excepţia celor din Piaţa Rogerius, Piaţa Unirii, Casa de Cultură şi Nufărul, care vor fi deschise în intervalul 8.00 - 20.00. Chioşcurile amplasate în Real I, II şi Carrefour nu-şi modifică programul de funcţionare.

Turnul, inaccesibil publicului

Potrivit informaţiilor transmise de către biroul de presă al Primăriei Oradea (PO), astăzi, PO nu va avea program de relaţii cu publicul, fiind deschis doar ghişeul de înregistrare a deceselor de la parter, la Compartimentul de Stare Civilă. Acesta va avea program cu publicul între orele 10-14, în camera 14. Turnul Primăriei nu poate fi, de asemenea vizitat astăzi, urmând să fie redeschis publiculului, începând de marţi.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite