Promoția 1985 a Liceului Samuil Vulcan sărbătorește un sfert de veac prin voluntariat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un sfert de veac de la absolvirea liceului Samuil Vulcan din Beiuș, foștii elevi și profesorii lor, nostalgici în ceea ce privește anii 1980, se întâlnesc astăzi, la „muncă patriotică". Absolvenții promoției 1985 vor munci astăzi pe șantierul asociației Habitat pentru Umanitate Beiuș, marcând într-un mod inedit trecerea a 25 de ani de la terminarea liceului.  

Absolvenţii promoţiei 1985 ai liceului Samuil Vulcan din Beiuş, alături de profesorii lor au decis ca după un sfert de veac, la întâlnirea de 25 de ani, să sărbătoreasca acest eveniment într-un mod aparte. „Ei vor munci - nu pe „şantierele patriei" ca în vremea când erau elevi - ci pe şantierul asociaţiei Habitat pentru Umanitate Beiuş. Prin această acţiune absolvenţii vor să fie impreună şi în acelaşi timp să fie folositori comunităţii în care au copilărit şi au studiat. Mulţi dintre vulcanişti se întorc din toate colţurile ţării şi din străinătate", a spus Emil Popa, manager comunicare la Habitat pentru Umanitate Beiuș.

Big Build

Cu această ocazie, Habitat lansează cea de-a doua ediţie a evenimentului Big Build, ce constă în construirea a 12 locuinţe în numai 5 zile cu ajutorul a peste 200 de voluntari la începutul lunii octombrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Locuirii declarată de ONU.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite