Programul de încasare a taxelor și impozitelor locale se prelungește în luna martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care-și plătesc taxele și impozitele locale până în data de 31 martie vor beneficia de o reducere de 8%. Pentru a-i scuti pe orădeni de cozi, primăria a mutat locul de plată al taxelor la camera 14, unde nouă funcționari vor servi orădenii, iar programul cu publicului va prelungit în ultimele zile ale campaniei.

Începând cu 1 martie 2011,  activitatea de încasare a impozitelor şi taxelor locale, dar şi a veniturilor bugetare din chirii şi concesiuni se realizează într-un singur loc, respectiv la cam 14 (parter Primăria Oradea), la oricare din cele 9 ghişee amenajate. Măsura vine în sprijinul cetăţenilor, pentru ca aceştia să-şi poată plăti obligaţiile bugetare în cel mai scurt timp.

Pentru a veni în sprijinul celor care vor să beneficieze de reducerea de 8% plătind toate datoriile până la sfârștiul lunii martie, primăria va prelungi programul de lucru cu publicul până la ora 18.30 în perioada 28 martie-31 martie, iar sâmbătă, în 26 martie, programul de încasare va fi între orele 9.00 și 13.00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite