Program special de 1 în Orăşelul Copiilor şi Parcul Nicolae Bălcescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul de activităţi din Orăşelul Copiilor, organizat, mâine, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului se anunţă unul complex, dedicat tuturor categorilor de vârstă şi va cuprinde spectacole de teatru, momente artistice, concursuri de îndemânare şi de cultură generală cu premii, ateliere de creaţie, manifestări care se vor desfăşura atât în limba română, cât şi în limba maghiară

Programul va începe în Orăşelul Copiilor la ora 09.00 şi se va încheia în jurul orei 21.30 cu un spectacol de magie, susţinut de Eduard şi Bianca, finalişti ai concursului naţional „Românii au talent".

Şi Parcul Nicolae Bălcescu îi aşteaptă pe cei mici cu muzică, distracţie şi concursuri. Un moment mai special va fi concertul latin loverului Pepe. El va urca pe scena din Parcul Bălcescu de la ora 20.30.

A doua zi, sâmbătă 2 iunie, de la ora 20.00, în parcarea de pe strada Independenţei, toţi cei care se se vor alinia spiritului "verde" şi vor participa la acţiunile propuse de Umbrela Vede ca urmare a câştigării de către municipiul Oradea a titlului de "Capitala verde a României", vor fi răsplătiţi cu un concert susţinut de ROA şi Guess Who.

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite