Produsele la preţuri promoţionale au salvat coşul de Paşte pentru orădeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Indiferent dacă stau mai prost sau mai bine cu banii, orădenii au umplut în această dimineaţă marile magazine şi pieţele din oraş. Persoanele cu buget limitat, afectate încă de criză, au mizat pe produsele cu specific de Paşte, la preţ special.

„De două săptămâni am văzut pe raftul unui magazin un cozonac italienesc, care costa 30 de lei. Am ştiut că îi va scădea preţul chiar înainte de Paşte, aşa că astăzi l-am cumpărat cu 14 lei", a spus Mariana Blaga, o orădeancă în vârstă de 35 de ani. Aceasta a procedat la fel cu toate alimentele ce îi vor compune meniul de sărbătoare. „Am economisit cel puţin 50 de lei. A meritat să mă înghesui, în ultimele 48 de ore", a spus orădeanca.

Orientarea cumpărătorilor spre produsele la preţuri promoţionale este confirmată şi de Andrada Mercea, casieră la un supermarket din Oradea. „Pe fiecare bon de casă erau preponderent produse la ofertă, cu discount-uri dacă se cumpărau mai multe produse de acelaşi gen", a spus Andrada Mercea.

În pieţe, comercianţii au avut în sfârşit o zi mai bună. „Ne este foarte greu să concurăm cu marile magazine, care îşi negociază preţuri foarte bune cu producătorii şi importatorii. Astăzi am avut noroc cu orădenii care au vrut să cumpere legume şi fructe proaspete, la preţuri negociabile", a spus Ionuţ Gheorghe, un comerciant din Piaţa Cetate.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite