Prodecanul facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea, dr. Florian Bodog, numit secretar de stat la Ministerul Sănătăţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul orădean Florian Bodog a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii. Numirea sa a fost semnată, ieri, de către premierul Victor Ponta.

Prodecanul facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea, dr. Florian Bodog, (40 de ani), este, începând de ieri, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii. În mandatul fostului ministru al Sănătăţii, Cseke Attila, chirurgul Florian Bodog a ocupat funcţia de şef la Direcţia Sănătate Publică şi Control în Sănătate Publică din cadrul Ministerului Sănătăţii, iar în mandatului lui Ladislau Ritli a fost şeful de cabinet al acestuia. Nu ştie deocamdată ce funcţie va ocupa în mandatul actualului ministru, dr. Vasile Cepoi.

Totodată, dr. Florian Bodog este înscris în cursa pentru funcţia de decan al Facultăţii de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii din Oradea. Urmează să susţină un concurs pentru această funcţie, şi spune că dacă va ieşi învingător va încerca să ocupe ambele funcţii.

Între anii 2009 -2010 chirurgul orădean a fost manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. În 1997 a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie Oradea , iar între 1997 şi 2002 a studiat chirurgia plastică la Universitatea de Medicină şi Farmacie Victor Babeş din Timişoara. Are titlu de doctor în medicină şi doctor în management.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite