Procurorul Ciprian Man a fost numit procuror şef al DNA Satu-Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procurorul Cirpian Man (sursa foto eBihoreanul.ro)
Procurorul Cirpian Man (sursa foto eBihoreanul.ro)

Consiliul Superior al Magistraturi a decis numirea noilor şefi ai Serviciilor Teritoriale ale Direcţiei Naţionale, cei patru procurori şefi fiind delegaţi pe funcţiile respective de mai multe luni. Printre aceştia se află şi proocurorul beiuşean Ciprian Man.

Procurorul Ciprian Florentin Man a fost numit procuror şef al Biroului Teritorial Satu Mare din cadrul Serviciului Teritorial Oradea, începând cu data de 19 iunie. Această funcţie este vacantă din decembrie, anul trecut, după ce procurorul Tiberiu Sighiartău a decis să revină la Parchetul Bihor.

Man are o vechime ca magistrat de peste opt ani, fiind absolvent al Institutului Naţional al Magistraturii.În perioada august 2006 - decembrie 2010, a îndeplinit funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş.

Din data de 1 decembrie 2010, Ciprian Man  îşi desfăşoară activitatea ca procuror în cadrul DNA, Serviciul Teritorial Oradea - Biroul Teritorial Satu Mare, iar de la data de 1 ianuarie 2012, a fost delegat în funcţia de procuror şef al aceluiaşi birou.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite