Procurorii bihoreni au descoperit trei plantații de cannabis în județul Mureș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șapte persoane care făceau parte dintr-o grupare de traficanți de droguri au fost reținute astăzi de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Oradea. Anchetatorii au descoperit că gruparea a înființat trei plantații de cannabis, în județul Mureș.

Gruparea era formată din nouă persoane.  Șapte persoane au fost reținuți în această dimineață și sunt audiate de procurorii orădeni. "În fapt, se reţine că, în luna februarie 2010, membrii grupului infracţional organizat au înfiinţat 3 plantaţii de cannabis în 3 imobile situate în Tîrgu Mureş şi în localitatea Ogra, județul Mureş.  Cu ocazia efectuării a 4 percheziţii domiciliare în Tg. Mureş, au fost găsite 260 de plante de cannabis, 100 ghivece cu plante de cannabis, obiecte şi aparatură necesare cultivării cannabisului ( tubulatură şi ventilatoare pentru aerisire, becuri pentru iluminare, ghivece, aparate de măsurare a umidităţii)", se arată într-un comunicat al DIICOT. 
Gruparea cultiva plantele şi le vindea apoi  în orașe mari, printre care și Oradea. Membrii grupării vor fi audiaţi şi puși sub acuzare pentru deţinere de droguri de mare risc şi trafic de droguri.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite