Prinţesa Naiului şi coordonatoarea celui mai bun proiect educaţional îşi spun poveştile succesului la 11even Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Lianu şi Adina Cristea se numără printre cei 11 speakeri care, în data de 31 mai, îşi vor spune povestea succesului în cadrul evenimentului 11 even,  pe durata a 11 minute.

Supranumită "Prinţesa Naiului" în Franţa, Oana Lianu Concertează în toată lumea, unde este invitat atât în calitate de artist instrumentist, cât şi de conferenţiar, la colocviile internaţionale de muzică. Paralel cu activitatea concertistică excepţională, Oana Lianu excelează şi în cariera universitară.

La nici 30 de ani, devine doctor în muzică, teza sa de doctorat Naiul între traditie şi modernitate primind calificativul Summa cum laude. Este prima lucrare din lume care tratează la nivel academic naiul, sub toate aspectele, teoretice şi practice.La 11even, finalista concursului Românii au talent  va vorbi despre "Bucuria de a cânta - cu şi despre oameni".

image

Adina Cristea este coordonatorul naţional al YouthBank România - cel mai bun program educaţional în 2010, distincţie obţinută în cadrul „Galei Premiilor în Educaţie" și programul de voluntariat al anului 2011, în domeniul tineret, premiu obținut la "Gala Voluntarilor".  Coordonează un program de educație non-formală pentru liceeni, care doar în primul an de implementare, a reuşit să implice 45 de licee din ţară, 85 de tineri care au strâns fonduri, 300 de tineri împărţiţi în 59 de echipe a căror iniţiative au fost finanţate, 129 de proiecte finanţate şi peste 60.000 de lei mobilizaţi de cele şase echipe din toată ţara. 

Spune că a decis să se implice în proiecte de voluntariat din frustrarea că România are o imagine proastă în străinătate şi că tinerilor din ţară nu li se ofere şansa de a se implica în comunitate. La 11even Oradea va vorbi despre "Puterea..frustării".

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite