Prins de polițiști după ce a furat peste 900 de euro din buzunarul unui neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârșitul săptămânii trecute un orădean și-a încercat norocul sustrăgând 920 de euro din buzunarul unui turist german, dar spre ghinionul său a fost preinși de polițiștii de la ordine publică.

Sâmbătă agenţii orădeni de siguranţă publică şi patrulare l-au depistat şi reţinut pe L.P.S., de 36 de ani, din Municipiul Oradea, faţă de care au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Acesta e suspectat că în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 10.00, în timp ce circula cu un mijloc de transport în comun, ar fi sustras din buzunarul unui turist german un portmoneu care conţinea actele sale de identitate şi 920 Euro. Poliţiştii au recuperat integral prejudiciul şi l-au restituit păgubitului.

În urma continuării cercetărilor, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au început urmărirea penală în cauză. Suspectul a fost reţinut în Arestul I.P.J. Bihor pentru o perioadă de 24 de ore şi prezentat la Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii au emis faţă de acesta un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile.

Cercetările în cauză continuă pentru documentarea întregii sale eventuale activităţi infracţionale

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite