Prins în timp ce lua împrumut 2.000 de lei, cu acte false, pentru a-i da unei femei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Oradea, a fost prins în flagrant de către poliţiştii de  investigare a fraudelor, în timp ce obţinea un credit cu documente falsificate, la sucursala din Oradea a unei societăți de creditare. Banii urma să-i dea unei femei de 48 de ani, care l-a și ajutat cu întocmirea actelor false.

Potrivit informațiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost prins în flagrant joi, în timp ce obţinea un credit pentru nevoi personale folosind documente de venit falsificate.   „Orădeanul este acuzat că, în baza unei adeverinţe de venit falsă, care atesta în mod nereal că este angajat al unei societăţi comerciale cu sediul în Oradea, a solicitat şi obţinut de la o societate de creditare cu sucursală în Oradea, un credit pentru nevoi personale în valoare de 2.000 lei. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigare a fraudelor bihoreni suspectează că acesta ar fi fost determinat să comită fapta de o orădeancă de 48 de ani, care i-ar fi întocmit în fals adeverinţa de venit şi care ar fi fost de fapt beneficiarul real al sumei de bani astfel obţinute", a spus Alina Dinu.

Cercetați în libertate

Prejudiciul provocat astfel este de 2.000 lei şi a fost recuperat integral.  Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor continuă cercetările cu suspecţii în stare de libertate, pentru documentarea întregii lor eventuale activităţi infracţionale.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite