Primul târg de antichităţi şi obiecte artizanale, din acest an, la Era Shopping Park

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amatorii de obiecte care poartă amprenta timpului sunt aşteptaţi sâmbătă la primul târg de antichităţi din Oradea, din acest an. Peste 20 de expozanţi şi-au anunţat participarea, cu colecţii impresionante de timbre, ceasuri, monede şi obiecte de podoabe.

Anul 2012 debutează în forţă la ERA Park, cu o ediţie specială a unuia dintre cele mai îndrăgite evenimente, „Târgul de Antichităţi şi Handmade“. Sâmbătă, între orele 10.00 şi 20.00, orădenii vor putea admira colecţiile a peste 20 de expozanţi care vor aduce obiecte deosebite, create cu zeci sau chiar sute de ani în urmă.

Pe toate gusturile

În plus, cei mai pricepuţi creatori de obiecte artizanale din Oradea vor fi prezenţi la târg cu ofertele lor speciale pentru aceasta perioada a anului: bijuterii, decoratiuni si jocuri. Tot sâmbătă, începând cu ora 11.00 copiii din Oradea sunt asteptaţi la ERA Park pentru o petrecere pe cinste, în care vor fi sărbătoriţi cei care poarta numele de Ion sau Ioana. Astfel, copiii vor avea parte de un spectacol de dans, vor putea participa la atelierele de modelaj de baloane si se vor transforma in personajele preferate in cadrul sesiunilor de facepainting. In plus, tot cei prezenti vor sarbatori cu delicioasele prajituri si sucuri oferite gratuit.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite