Primul concert HI-Q la Oradea, în Lotus Center, de la întoarcerea Danei Nălbaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A început Super Sale Week în Lotus Center din Oradea. Timp de o săptămână orădenii cu chef de shopping au posibilitatea să își achiziționeze din buticurile mallului produse la prețuri de „criză", reduse de la 10 la 70 de procente.

Săptămâna reducerilor îi așteaptă pe orădeni cu o serie de surprinze, astfel că, în funcție de buget, oricine va avea posibilitatea să își cumpere cel puțin un produs. Și pentru ca împătimiții de shopping să nu se plictisească în timpul cumpărăturilor, trupa HI-Q va întreține atmosfera. Artiștii vor lua parte la acţiuni, concursuri, tombole, spectacole şi vor face cumpărături alături de câştigătorul campaniei VIP Shopping, în cadrul căreia clienţii centrului comercial care cumpără produse în valoare de cel puţin 150 de lei şi completează talonul de participare la Biroul de Informaţii au posibilitatea să câştige cumpărături în valoare de 1.100 lei la Leonardo, New Yorker, Palla Boutique, Yves Rocher şi Van Butco.

Cei care doresc să participe la această campanie au posibilitatea să se mai înscrie până marţi după amiază, la ora 17.00, urmând ca extragerea să aibă loc în aceeaşi zi de la ora 18.00.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite