O orădeancă, locul I la Miss Universe România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădeanca Alexandra Camelia Hadade a reuşit să ocupe primul loc în finala Miss Universe România 2011.Tânăra a concurat în finală alături de alte nouăsprezece finaliste printre care s-a aflat şi Andrada Borcheş tot din Oradea.

Titlul a fost câştigat de Larisa Popa din Slatina, care va reprezenta România la cea de-a 60-a ediţie a Miss Universe, a cărei finală va avea loc în 12 septembrie în Brazilia. Orădeanca, Alexandra Hadade, în vârstă de 21 de ani, este studentă la Universitatea Oradea, la Facultatea de Ştiinţe Economice, specializarea Management. Tânăra susţine că şi-ar fi dorit să ajungă Miss Universe pentru experienţă şi pentru a cunoaşte cât mai mulţi oameni. Alexandra susţine că îi place să citească romane de dragoste, să asculte muzică şi să călătorească.

Faptul că a ajuns în finala Miss Universe România 2011 şi a reuşit să ocupe primul loc, este cea mai mare realizare a ei. Pe viitor îşi doreşte să fie bună în ceea ce va face şi să profite de orice oportunitate pe care o va avea în viaţă „M-am născut în Oradea. Am copilărit la bloc, dar străbunica mă ducea cu orice ocazie la ţară.Copilăria a fost cea mai frumoasă etapă din viaţa mea. Locul meu preferat era în copaci" a scris Alexandra pe site-ul www.missuniverseromania.com. Fantezia tinerei este să poată respire sub apă fără tuburi de oxigen şi şi-ar dori să fie sirenă măcar pentru o zi.

Studentă în primul an la Facultatea de Relaţii Internaţionale,Andrada Borcheş, cealaltă tânără care a reprezentat Oradea la concursul Miss Universe România 2011, afirmă că îşi doreşte să defileze pe cele mai cunoscute podiumuri. Orădeanca şi-a format propriile concepte „sănătoase" asupra a ceea ce înseamnă viaţa de model. „Din păcate, în prezent, orice fată poate să ajungă model. Se pare că pentru ele e mai important să câştige cât mai mulţi bani, decât meseria în sine", a spus tânăra.

Pentru că ştie că orice lucru în viaţă se obţine prin muncă, seriozitate, sacrificii şi răbdare, iar frumuseţea nu este de ajuns, Andrada se ţine de facultate, deşi recunoaşte, că are mult de învăţat. „Să fii un model bun trebuie să ai acel ceva, să îţi doreşti în primul rând şi să fii foarte sigură pe sine. Nu e de ajuns să fii frumoasă, ci şi deşteaptă", susţine tânăra. La 20 de ani, Andrada consideră că fără sacrificii nimic nu este posibil şi le vede ca fiind constructive. Frumoasa brunetă îşi consrtuieşte drumul spre modeling şi defilări pe cele mai cunoscute podiumuri, însă nu uită de familie şi studii. Andrada munceşte să fie cea mai bună în meseria ei, iar rezultatele bune implică seriozitate maximă. fost văzută de mulţi designeri interesaţi să colaboreze cu ea.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite