Primul arbitru român de la Hip Hop International este un orădean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de o săptămână, orădeanul Darius Domocoş a „dansat printre stele", în capitala mondială a jocurilor de noroc. Darius a participat la Campionatul Mondial de Dans Hip Hop International, din Las Vegas (Nevada), eveniment ajuns la ediţia cu numărul zece. În cadrul show-ului din acest an, celebrul Randy Jackson, producătorul emisiunii „America's Best Dance Crew", a primit premiul de Legendă Vie a Hip Hop-ului.

Darius este singurul român care a avut până în prezent onoarea de a participa, ca arbitru, la acest show. „În 2009 Gabriel Chevari, directorul Casei Tineretului Oradea, în prezent şi preşedinte al Hip Hop International România, a avut iniţiativa de a deveni membri HHI. Mai târziu, eu şi Sebastian Demian, co-fondator al HHI România, am obţinut licenţa Hip Hop International pentru România. A fost emoţionant, fiindcă a trebuit să susţinem un interviu cu Howard Swartz, preşedintele HHI, creator America's Best Dance Crew şi American Idol", a povestit Darius Domocoş.

Anul trecut Darius s-a înscris la  cursurile de arbitraj organizate în cadrul campionatului mondial HHI. „Natura instructajului mi-a oferit şansa de a învăţa şi de a sta alături de cei mai mari arbitri, coregrafi şi creatori ai culturii Hip Hop", a spus Darius, care a reuşit să reprezinte România într-o astfel de manieră încât, după doar un an, a fost  invitat să arbitreze Campionatul Mondial Hip Hop International, alături de circa 10 arbitiri internaţionali de mare valoare.

Citiţi despre experienţele unui orădean pe scenele de hip-hop din SUA, în ADS Oradea, săptămânal pe care îl găsiţi la chioşcuri

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite