Primii vânători de mistreți de la Balc au aterizat astăzi la Aeroportul din Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elan Shwartzenberg a aterizat la Oradea în jurul orelor 14.00
Elan Shwartzenberg a aterizat la Oradea în jurul orelor 14.00

Doar o parte dintre cei 29 de vânători de la Balc au aterizat vineri, la Aeroportul din Oradea. În primul avion sosit de la București, printre primii cinci invitați ai lui Ion Țiriac, s-a numărat și Elan Shwartzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu. 

Deschis și vorbăreț, ca anul trecut, Elan a spus că le recomandă tuturor românilor să se apuce de vânătoare, având în vedere criza, care se va înrăutăți, având în vedere conducerea țării.

Potrivit comandantului aeroportului din Oradea, organizatorii evenimentului anual de la Balc au fost foarte secretoși, dorind să le asigure invitaților intimitatea. „Ne-au comunicat programul de zbor cu trei ore înainte de aterizarea la Oradea", a spus comandantul. Tot acesta a declarat că cei mai mulți dintre invitații din străinătate au folosit aeroportul din Debrețin. La Oradea a aterizat un singur avion cu invitați din afara țării, din Austria. Comandantul nu a pus ocolirea aeroportului orădean pe seama incidentului de anul trecut.

Potrivit unor surse, atmosfera la Balc urmează să fie animată vineri seară de către Lavinia (ex- Spicy), prezența Annei Lesko fiind anunțată pentru sâmbătă seară, contra unui tarif de trei mii de euro. Aceleași surse au spus că Lavinia a acceptat să vină la Balc pentru 1.200 de euro.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite