Primarul Oradei şi circa 200 de liberali din judeţul Bihor sunt în drum spre Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Bolojan, primarul Oradei, se află într-un autocar în drum spre capitală, pentru a participa la miting-ul programat de USL. Potrivit senatorului Cornel Popa, preşedintele PNL Bihor, aproximativ 200 de liberali din judeţ vor protesta astăzi în Bucureşti, împotriva comasării alegerilor şi a proastei guvernări.

Două autocare cu câte 50 de persoane fiecare, printre care şi liderii Ilie Bolojan şi Cornel Popa, au pornit azi noapte din Oradea, cu destinaţia Bucureşti. „Mai multe persoane din judeţ sunt de asemenea pe drum spre capitală, cu maşinile personale. Suntem în total aproximativ 200 de protestatari liberali din Bihor", a declarat Cornel Popa în această dimineaţă. Deşi se aşteptau la controale în trafic sau la alte intervenţii menite a-i împiedica să ajungă în timp util la mitingul care va avea loc astăzi, între orele 15.30 şi 18.00, liberalii bihoreni nu au întâmpinat probleme. „Ne-am temut de controale, dar deocamdată nu s-a întâmplat nimic", a spus Cornel Popa, din Comarnic.

Cu cât pică mai repede Guvernul, cu atât mai bine

Ilie Bolojan, primar al Oradei şi preşedinte al organizaţiei municipale a liberalilor orădeni, a spus că va participa la miting în trei ipostaze. „Merg în primul rând în calitate de cetăţean nemulţumit, sătul de comportamentul neonorant al demnitarilor prea ocupaţi să apară în tabloide. În al doilea rând voi participa în calitate de membru al PNL, iar în al treilea rând ca orădean simplu, care nu a beneficiat deloc de pe urmă guvernării actuale", a spus Ilie Bolojan. Acesta a amintit de faptul că în Oradea sunt pregătite amplasamentele pentru blocurile ANL, pentru care sunt depuse peste o mie de cereri, iar Guvernul dă bani pentru blocuri ANL în comune fără apă şi canalizare, unde apartamentele stau goale. „Orădenii nu au săli de sport, iar Guvernul investeşte în astfel de proiecte în «metropole» fără şcoli sau oameni care să se bucure de ele. Se aruncă banii pe geam, asta se face", a spus Ilie Bolojan. Întrebat ce speră să se obţină în urma acestui miting, acesta a recunoscut că îşi doreşte căderea Guvernului. „Cu cât pică mai repede Guvernul, cu atât mai bine pentru România", a spus liberalul.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite