Municipalitatea scoate la vânzare apartamentele din blocurile ANL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ANL-urile sunt scoase la vânzare
ANL-urile sunt scoase la vânzare

Anul acesta, chiriașii pot achiziționa apartamentele din blocurile ANL la prețul de 350 de euro pe metrul pătrat.  Primarul Ilie Bolojan spune că până la ora actuală la primărie au fost depuse 83 de cereri în acest sens. Orădenii care nu vor să-și cumpere apartamentul, pot să rămână în continuare în chirie,dacă îndeplinesc condițiile necesare.

Din chiriașii care au beneficiat de locuință ANL în 2009, doar patru au renunțat, pe motiv că nu mai sunt eligibili penttu încă un an. În plus, primăria a depistat în urma controalelor 13 cazuri în care locuințele nu erau deținute legal. Mai exact, orădenii care le-au primit mai dețineau și alte proprietăți sau au subînchiriat locuinețele ANL.  Beneficiarii apartamentelor au fost persoane evacuate din casele naționalizate.
În acest an, Bolojan spune că locuințele se vor vinde eligibililor cu 350 de euro pe metrul pătrat. În medie, așa cum explică primarul, prețul unei garsoniere va fi de 21.00 de euro, în timp ce un apartament cu două camere va costa 30.000 de euro.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite