Primăria a decis care sunt zonele de unde orădenii pot cumpăra cadouri de 8 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria a anunțat care sunt zonele în care este permisă anul acesta comercializarea cadourilor de 8 martie. Comercianții au voie să folosească în acest scop mobilierul stradal.  Zona Republicii, Piața Unirii, Decebal-Menumorut, Piața Cetate și Calea Aradului, sunt doar câteva dintre locațiile admise de municipalitate.

Perioada de comercializare a produselor specifice Zilei de 8 Martie ( pachete de cadouri, flori) este 3 martie - 8 martie 2011. Primăria aprobă folosirea mobilierului stradal, respectiv a tonetelor, acoperite în caz de vreme nefavorabilă cu pavilioane sau umbrele. Nu se admite însă, comercializarea de flori în cutii de carton şi acoperirea tonetelor cu folii de plastic sau material textil.

 Cererile pentru acordarea de amplasament, însoţite de CUI-ul persoanei juridice şi convenţia -acordul de amplasare temporară, completate, semnate şi ştampilate se vor depune până mâine, 1 martie, la Centrul de Relaţii cu Publicul - cam. 23 (parter Primăria Oradea).

Amplasamentele de unde orădenii pot cumpăra cadouri de 8 Martie sunt: Strada Republicii, platoul din fața magazinului Crișul (doar flori), Piața Unirii, Calea Aradului, Aleea de acces între Menumorut și Decebal, platoul Piața Nufărului, platoul din fața pieței Rogerius, aleea de acces între strada Transilvaniei și strada Predeal și strada Războieni.  

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite