Primăria face ultimele evaluări ale proiectului de modernizare a încălzirii urbane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Proiectul cuprinde achiziţionarea unei turbine de alimentare cu gaze, trei cazane de apă fierbinte modernizarea magistralelor M1 şi M3 ale sistemului de alimentare cu energie termică.

Miercuri va avea loc la București misiunea de evaluare a proiectului pentru extinderea şi modernizarea sistemului de încălzire urbană în municipiul Oradea.
La această misiune de evaluare vor participa reprezentanţii Comisiei Europene, ai Ministerului Mediului şi Pădurilor, ai O.I. POS Mediu Cluj-Napoca, ai asistenţelor tehnice JASPERS şi IDOM/ Ramboll, precum şi ai Consultantului ISPE.
Proiectul de extindere şi modernizare a sistemului de încălzire urbană în municipiul Oradea, cuprinde: achiziţionarea unei turbine de alimentare cu gaze, cu o putere instalată de 20 MWT, trei cazane de apă fierbinte, care asigură un necesar de Gcal de 225 Gcal/h, modernizarea magistralelor M1 şi M3 ale sistemului de alimentare cu energie termică.

Valoarea proiectului, în preţuri comparabile, este estimată la 69,2 milioane euro, cu o durată de implementare de maximum 3 ani.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite