Primăria trimite somații de plată celor peste 20.000 de orădeni datornici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia economică din cadrul Primăriei Oradea transmite, începând de azi 18 aprilie,  somaţii de plată şi titluri executorii pentru orădenii care apar cu debite restante în evidenţele fiscale de la sfârşitul anului 2010.

"Totodată, somații primesc și acei contribuabili care nu au achitat sumă scadentă la 31 martie 2011", se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea. Contribuabilii au obligaţia să-şi plătească impozitul pe proprietate în 2 tranşe: la 31 martie şi 30 septembrie inclusiv. "Pentru cei care nu şi-au achitat prima tranşa până la data de 31 martie se transmit somaţii şi se aplică majorări de întârziere în cuantum de 2% pe lună sau fracţiune de lună. Cei care datorează un impozit de până în 50 de lei au obligaţia de a-l plăti integral până la 31 martie.

"Somaţiile sunt emise pentru datorii de minim 100 lei în cazul persoanelor fizice şi pentru datorii de minim 250 de lei în cazul persoanelor juridice. Numărul persoanelor selectate ca înregistrând  datorii la Primăria Oradea este de aproximativ 20.000", se mai arată în comunicat. Numele debitorilor, domiciliului sau sediului, numărul  şi data somaţiei sunt publicate  pe pagina de web a Primăriei Oradea www.oradea.ro  - sectiunea Taxe şi Impozite Locale

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite