Primăria transmite în folosință gratuită spațiile verzi către asociațiile de proprietari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Oradea a început transmiterea în folosinţă gratuită a terenurilor cu destinaţia de spaţii verzi către asociaţiile de proprietari. În schimb, asociațiile vor avea obligația de a întreține și de a amenaja terenurile luate în custodie.

Municipalitatea și reprezentanții asociaţiilor de proprietary vor încheia un protocol de colaborare, prin care Primăria încredinţează gestionarea terenului în vederea desfăşurării activităţilor de întreţinere şi amenajare. „ În cazul în care asociaţiile de proprietari nu-şi vor respecta obligaţiile, acestea vor fi sancţionate ", spune Mirela Macra, consilier al instituției.

„Municipalitatea va transmite spaţiile verzi în folosinţă gratuită către toate cele 727 de asociaţii de proprietari din municipiu. Până în prezent s-au predat spaţiile către trei asociaţii, respectiv: Asociaţia Ialomiţei AN 4, Asociaţia Ialomiţei AN 3, Asociaţia Ialomiţei AN 2 ", a mai specificat Macra. Imediat ce lucrările de parcare vor fi finalizate, se va încheia un protocol și cu Asociația Constantin Noica.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite