Primăria îi momește pe orădeni să-și plătească impozitele integral, cu o tombolă cu premii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orădenii care își plătesc integral taxele și impozitele locale pentru 2011, cu cardul, au șansă să câștige premii  în bani. Valoarea premiilor este cuprinsă între 50 și 250 de lei.

Primăria Oradea a demarat astăzi campania „Plăteşte-ţi cu cardul taxele şi impozitele la ghişeele Primăriei prin POS". Orădenii care au proprietăți și își plătesc impozitele cu cardul, până la 31 martie, vor participa la tombola organizată de municipalitate și o bancă comercială. "Nu pot participa la campanie angajaţii organizatorilor, rerspectiv ai Municipiului Oradea, ai Băncii Transilvania, ai agenţiilor de publicitate sau ai tipografiilor, dar nici alte persoane care au legatură directă cu această campanie, inclusiv rudele şi afinii de gradul I şi II (fraţi, surori, soţ/ soţie) ai acestora", se arată într-un comunicat al Primăriei Oradea.

Municipalitatea a pus la bătaie zece premii, care constau în contravaloarea impozitului plătit, sume cuprinse între 50 și 250 de lei. "Premiile vor fi acordate prin alimentarea conturilor căştigătorilor, în 30 zile lucrătoare de la anunţarea câştigătorului, dar nu mai devreme de 5 zile lucratoare", se mai arată în comunicatul primăriei.

CITEȘTE AICI REGULAMENTUL CAMPANIEI

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite