De Ziua Naţională a României, Primăria invită orădenii la fasole cu cârnaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Oradea îi invită pe toţi localnicii la sărbătorirea Zilei Naţionale a României. Manifestrările vor începe de dimineaţa, dar punctul culminant va fi seara, când municipalitatea va aprinde iluminatul de sărbători al oraşului.

Sărbătoarea de 1 Decembrie va debuta la ora 10, cu ceremonia militar-religioasă şi depuneri de coroane de flori la statuia voievodului Mihai Viteazul. Apoi de la ora 11, tot în faţa statui lui Mihai Viteazu va avea loc un program artistic, ca după jumătate de oră pe platoul din faţa Primăriei să se servească 3.000 de porţii de fasole cu cârnaţi.

Program cultural

Manifestările vor continua în după-masa Zilei Naţionale, când pe scena Teatrului Regina Maria se va juca piesa „O scrisoare pierdută". De la ora 19, va avea loc un alt eveniment cultural, un concert pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor susţinut de artiştii Traian Ila, Valeria Cordorean şi Năstăcuţa Iuga.

Punctul culminant al Zilei Naţionale va fi marcat de la ora 18, când se vor aprinde instalaţiile de iluminat montate pentru sărbătorile de iarnă. Cei care doresc să fie prezenţi la acest moment sunt aşteptaţi în fata Casei de Cultură a Sindicatelor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite