Primăria montează peste 20 de bănci noi pentru orădeni pe malul drept al Crișului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineață a sosit un lot de 25 de bănci de odihnădin cele peste 500 achiziționate de primărie. Acestea vor fi montate pe malul drept al Crișului, pe tronsonul cuprins între Podul Ferdinand și pasarela SC Informatica.

În această dimineaţă au sosit din localitatea Breaza, primele 25 de bănci de odihnă, din lotul de 529 achiziţionate de municipalitate de la firma S.C. Lavitex Prod SRL. Montarea acestora a început deja pe malul drept al Crişului Repede, pe tronsonul cuprins între Podul Ferdinand şi pasarela de lângă S.C. Informatica S.A.

Municipalitatea a finalizat la sfârşitul lunii martie, procedura de cerere de oferte pentru achiziţia de bănci în vederea dotării parcurilor şi zonelor verzi din municipiu.

Cele 529 de bănci achiziţionate urmează să fie livrate şi montate în cursul lunii aprilie în mai multe zone ale municipiului, cum ar fi: Parc I.C. Brătianu, Pod Dacia - Averescu, Aleea Ştrandului, str. Făgăraşului, str. Cerbului, Piaţa Ţăranilor, Piaţa Bucureşti - loc de joacă, Splaiul Crişanei, B-dul Decebal, str. Podului, str. Mareşal Averescu - promenadă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite